Jeroen Lips is gespecialiseerd in het filmen van bruiloften. Een bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven. Het zou jammer zijn dat jullie deze dag later alleen nog maar in jullie herinnering en aan de hand van foto's kunt terug beleven. Een film is daarom een levend document die je altijd en wanneer je maar wilt kunt bekijken. Zo kun je deze dag telkens weer opnieuw beleven.
Jeroen maakt gebruik van professionele apparatuur om alles te filmen en te verwerken. Dit is echter niet het belangrijkste. De doorslaggevende factor van een goede film is de man achter de camera. Gefilmd en gemonteerd met gevoel en emotie, passend bij zo'n belangrijke dag.

Voor de tarieven voor bruiloften zijn we eigenlijk zo uitgepraat. Jeroen Lips is de hele dag aanwezig. Vanaf het begin van de dag tot aan het einde van het feest.. Jeroen monteert de film tot een prachtige speelfilm die zeer prettig is om naar te kijken. Jullie film wordt daarna afgeleverd op DVD of wordt digitaal verzonden, bij de laatste optie is de kwaliteit vele malen beter dan de kwaliteit van een DVD, de film voldoet dan aan de kwaliteitseisen die op dit moment van toepassing zijn.

En dat alles kost slechts 950 euro.
(inclusief btw en reiskosten tot een straal van 100 km.)